Welkom bij Van Pelt Hengelsport

Algemene Voorwaarden

Foto's: 
Op alle foto`s van de website van Van Pelt Hengelsport rust copyright. Deze mogen zonder toestemming niet gebruikt worden.

Levertijd: 
Als een product tijdelijk niet op voorraad is, kan dat een langere levertijd betekenen. Hiervan wordt u op de hoogte gesteld. Dit geldt ook indien het product uit ons assortiment genomen is.

Garantie: 
Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Mocht er onverhoopt iets mis zijn aan een door ons geleverd product dan zullen wij de kosten van reparatie of herstel op ons nemen. In een uiterste geval kunnen wij het product vervangen. Dit leggen wij ook ter beoordeling voor aan de importeur/fabrikant. In goed overleg proberen wij er altijd uit te komen.
De garantie omvat fabrieks- en/of materiaal fouten. Normale slijtage valt uiteraard niet onder de garantie. De garantie vervalt bij oneigenlijk gebruik, slecht onderhoud en wanneer door derden reparaties zijn uitgevoerd.

Verzenden: 
Alle producten kunnen worden verzonden binnen Nederland, de kosten hiervoor bedragen € 4,95.
Bestellingen binnen Nederland boven de € 100,- worden gratis verzonden.
Kosten voor zendingen naar andere landen binnen de EU bedragen € 14,-


Betalingsvoorwaarden: 
De prijzen op de website zijn vermeld in Euro’s en zijn inclusief de B.T.W. 

Geldigheid van weergegeven prijzen: 
Als door een typefout of technische storing de prijs, het tarief of andere voorwaarden van een product verkeerd is weergegeven, dan kan Van Pelt Hengelsport weigeren deze bestelling uit te voeren tegen de verkeerd weergegeven voorwaarden of prijs.

Ruilen of geld retour: 
Als een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan kunt u het, mits ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking terug brengen of sturen, waarna wij het product kunnen omruilen voor een ander product of geld retour geven.

* Dit dient u wel binnen 7 werkdagen te melden via e-mail (voorkeur) of telefonisch.
* Artikelen die speciaal voor u besteld zijn kunnen alleen geruild worden voor een ander artikel.
* Bij terugzending dient het pakket voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd.

Betaling: 
Via het bestelprogramma kunt u rechtstreeks betalen bij uw eigen bank in uw eigen omgeving via de betaalmogelijkheden van Rabobank Omnikassa. LET OP! Alle stappen goed doorlopen. Ook de laatste pagina na het overmaken! Anders wordt de betaling niet goed afgerond en wordt de betaling niet door ons ontvangen.

Privacy verklaring: 
Op deze site is de Nederlandse wet op privacy van toepassing.
Persoonlijke gegevens worden slechts gebruikt om u als bezoeker van onze site informatie te verschaffen zoals order gegevens, verzend specificaties en betalingen door u aan Van Pelt Hengelsport.
Geen informatie en of database gegevens zal aan derden worden uitbesteed, verleend of geruild .